Linnunpoikanen pilasi pojan kotitehtävät: Ulosti läksyihin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kotitehtävien tekeminen koki yhdysvaltalaisperheessä yllättävän käänteen, kun yksi lemmikeistä teki tarpeensa nuoren pojan tehtäväpaperille. Pieni lintu oli aluksi tepastellut ympäriinsä etsien sopivaa paikkaa jätöksilleen.

Tilanne päätyi videolle, sillä yksi perheenjäsenistä kuvasi poikasen tepastelua videolle. Perheenjäsenistä oli aluksi huvittavaa, että lintu osallistui myös läksyjen tekemiseen. Sen sijaan, että poikasesta olisi ollut pojalle hyötyä ja apua, oli siitä enemmänkin haittaa.

Linnunpoikasen tempauksen ansiosta poika joutui todennäköisesti selittämään opettajalleen, miksi hänen kotitehtävänsä haisivat pahalle. Linnusta kuvattu video on julkaistu netissä ja se on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa.