Mies huuteli naisen perään – pikkupoika antoi kuulla kunniansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julia Price -niminen kaunis nainen on julkaissut Facebook-sivuillaan kertomuksen päivästään, jonka pelasti pieni ritarillisesti toiminut poika. Price oli ollut lenkillä ja juossut puistossa, kun vanhempi pukuun pukeutunut mieshenkilö oli alkanut huutelemaan törkeyksiä hänen peräänsä.

Vanhempi mieshenkilö oli ollut siististi pukeutunut ja ilmeisesti töistä lounastauollaan, mutta intoutunut lounaansa aikana huutelemaan Pricelle. Mies oli aluksi kehunut naista seksikkääksi, mutta naisen jättäessä miehen täysin huomiotta mies oli alkanut huutamaan naiselle ja haukkumaan häntä tyhmäksi nartuksi.

Price oli aikonut olla kiinnittämättä mitään huomiota mieheen, mutta narttu-sana oli saanut hänet kääntymään ja ottamaan kuulokkeet pois korviltaan. Juuri, kun hän oli huutamassa miehelle valitut sanat takaisin, James-niminen pikkupoika olikin tehnyt sen hänen puolestaan.

James oli kävellyt Pricen takana äitinsä ja rattaissa istuvan pikkusiskonsa kanssa. James oli huutanut miehelle, että naisille ei saa puhua tuolla tavalla. James oli myös ilmoittanut topakasti, että nainen on varmasti mukava ja hän on tyttö samalla tavalla kuin pikkusiskokin on. James tulee sanojensa mukaan aina puolustamaan tyttöjä, minkä sanottuaan mies oli nolona pakannut lounaansa ja poistunut paikalta.

I was on my usual running path when I heard an older man yelling loudly enough for me to hear through my headphones. "…

Posted by Julia Price on Wednesday, November 18, 2015