Miljonääri menetti koko omaisuutensa – käytti sen koirien pelastamiseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Changchunissa asuva miljönääri Wang Yan on tuhlannut omaisuuden koirien pelastamiseen. Miehen jalo operaatio sai alkunsa siitä, kun hän kadotti lemmikkikoiransa kolme vuotta sitten. Etsiessään koiraansa miestä kehoitettiin käymään paikallisessa koirateurastamossa.

Wang ei löytänyt teurastamolta omaa koiraansa, mutta hän löysi tuhansia muita hädässä olevia hännänheiluttajia. Sina News -lehden mukaan Yang järkyttyi näkemästään ja hän päätti pelastaa koirat. Mies osti teurastamon itselleen ja remontoi sen löytöeläinkodiksi.

Mittavan projektin seurauksena mies on menettänyt omaisuutensa. Tuhansien koirien ruokkiminen ja lääkitseminen osoittautui yllättävän kalliiksi urakaksi. Sen lisäksi mies on palkannut useita hoitajia pitämään koirista huolta. Vaikka suuri osa koirista on löytänyt Yangin ansiosta uuden kodin, on hänen urakkansa loppumaton.

Wang Yanin löytöeläinkoti toimii nykyisin hyväntekeväisyysvaroin. Eläinrakkaat ihmiset ovat toimittaneet koirille ruokaa ja leluja ja sen lisäksi monet ovat tehneet lahjoituksia, jotta toimintaa voitaisiin jatkaa. Yangin ansiosta tuhannet koirat ovat saaneet uuden mahdollisuuden elämässä.