Ensi vuoden trendikkäimmät lomakohteet listattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä matkustaa aina samaan maahan, samaan hotelliin ja samana ajankohtana. Toiset puolestaan haluavat kartuttaa kokemuspankkiaan tutustumalla uusiin paikkoihin. Nyt Pure Wow on listannut seitsemän trendikkäintä matkakohdetta vuodelle 2016.

Islanti on ollut pitkään jo suosittujen matkakohteiden listalla, mutta nyt matkustetaan Grönlantiin, joka on saavuttanut keskeistä sijaa matkakohteiden joukossa. Kesällä puolestaan voi suunnata matkansa kohti Saksaa, ja siellä tarkemmin Baijerin osavaltioon. Kyseessä on Alppien kupeessa sijaitseva henkeäsalpaavan kaunis ja kultturelli paikka.

Kuva, jonka Visit Greenland (@ilovegreenland) julkaisi

Kuva, jonka Steffi (@steffif) julkaisi

Mikäli suunnittelee matkaa jo muutaman kuukauden päähän, kannattaa varata lennot Meksikoon. Riviera Nayarit on jokaisen aurikolomailijan unelmakohde, jossa ei kuitenkaan vilise turisteja liikaa. Jos haluaa nähdä matkallaan myös eläimiä, on Botswana Afrikassa matkakohde numero yksi. Merieläimiin voi tutustua Palaun tasavallassa, joka soveltuu erinomaisesti sukeltamista harrastaville.

Kuva, jonka Hide Dust (@hidendust) julkaisi

Havaiji on paratiisisaariryhmä keskellä Tyyntä valtamerta. Perinteisen Waikiki Beachin sijaan matkalaisen kannattaa tutustua Kauain saareen, jota kutsutaan paikallisten keskuudessa puutarhasaareksi. Mikäli haluaa lähemmäs Välimerelle, kannattaa suunnata Montenegroon Kotorin kaupunkiin. Paras matka-ajankohta sinne on toukokuusta syyskuuhun.