Kadehditko ystäväsi pisamia? Pian voit ostaa omat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pisamat voivat olla niiden kantajan mielestä ärsyttäviä ja tehdä kasvojen ihon turhan laikukkaaksi, mutta moni pisamaton pitää ruskeita pisteitä persoonallisina ja kauniina. Pisamia ihannoivat ovat lyöneet nyt viisaat päänsä yhteen ja perustaneet Freck Yourself -nimisen tuotteen, jonka avulla ihminen voi tehdä itselleen pisamat.

Freck Yourself tarjoaa pisamattomille henkilöille siirtokuvan tavoin toimivia pisamia. Pisamat asetellaan haluttuun kohtaan sapluunan avulla. Tämän jälkeen sapluunan päälle levitetään väriainetta. Kun sapluunan ottaa iholta pois, haluttuun kohtaan jää rykelmä pisamilta näyttäviä pisteitä, jotka säilyvät iholla parin päivän ajan.

Freck Yourself hakee tällä hetkellä rahoitusta Kickstarter-sivuston avulla saadakseen pisamasapluunat kaikkien halukkaiden käsien ulottuville. Tällä hetkellä pisamat ovat keränneet yli 10.000 dollaria rahoitusta 228 tukijan avulla, mutta vielä 205.000 dollaria uupuu yrityksen asettamasta tavoitteesta.