Lontooseen suunnitteilla hulppea sisäparatiisi: Kesä keskellä talvea!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko englantilaisia suunnittelijoita ovat yhdistäneet voimansa ja kehitelleet kylpyläkonseptin, joka tarjoaa ympärivuotisen kesän asiakkailleen. Konseptin ensimmäinen Summerland-sisäparatiisi on suunnitteilla Lontooseen.

Ensimmäisen kesäkylpylän on määrä avautua Lontooseen jo ensi vuonna. Summerland-konseptia testataan aluksi siten, että luksuskylpylä on auki ainoastaan talvisin. Mikäli idea on menestys, saattaa kylpylä pidentää aukioloaikojaan.

Suunnittelijoiden mukaan Summerland on aluksi tapahtuma, joka kestää kahden talvikuukauden ajan. Sisätiloissa oleva tropiikki aiotaan rakentaa suureen vuokratilaan. Paratiisi toteutetaan elokuvalavastein. Summerlandista löytyy myös aitoja palmuja ja trooppisia kasveja, rantahiekkaa unohtamatta.

Kylpylässä järjestetään tapahtumia ja yksityistilaisuuksia aukiolon ajan. Summerland-paratiisi on päivisin auki lapsiperheille ja iltakuuden jälkeen se on tarkoitettu vain aikuisten käyttöön. Suunnittelijat ovat hakeneet rahoitusta vuoden 2016 Summerlandille ja jo 27 sijoittajaa on lähtenyt mukaan projektiin. Vaikuttaisi siltä, että ensi vuonna lontoolaiset pääsevät nauttimaan kesästä keskellä talvea.