Milla Jovovich täysin tunnistamattomana – tyrmäävä muodonmuutos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär-malli Milla Jovovich on julkaissut Instagramissa kuvan mielenkiintoisesta maskeerauksestaan. Kuvassa esiintyvä kaunotar oli meikattu 85-vuotiaan näköiseksi. Naisen meikki on ällistyttävän realistisen näköinen.

Daily Mail -lehden mukaan 36-vuotias näyttelijätär oli myös itse hämmästynyt lopputuloksesta. Kuvassa esiintyvä vanhus on 85-vuotiaaksi varttunut Alice, joka tunnetaan Resident Evil -elokuvien päähahmona.

Jovovich on viihtynyt viime kuukaudet Etelä-Afrikan Kapkaupungissa Resident Evil: The Final Chapter -elokuvan kuvauksissa. Veriroiskeiden ja haavojen sijaan näyttelijättären kasvoja koristi vanhan naisen juonteet ja rypyt. Äkillisen vanhentumisen kokenut Jovovich ilahdutti fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan hurjasta meikistään.