Nainen suoritti opiskelutentin kesken synnytyksen – sairaalasängyssä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tommitrise Collins -niminen nainen oli tullut raskaaksi kesken hänen opintojensa. Collins oli jatkanut sinnikkäästi opintojensa suorittamista loppuun saakka ja tehnyt viimeisen tentin vielä sairaalassa synnytyksen alkaessa.

Collinsin sisko Shanell Brinkley-Chapman on jakanut Facebook-sivuillaan kuvan, jonka hän on ottanut sairaalavuoteessa istuvasta siskostaan. Collins istuu vuoteessa kannettava tietokone sylissään ja suorittaa viimeistä psykologian tenttiään, vaikka hänen supistustensa väli on enää vain kolme minuuttia.

Brinkley-Chapman pitää siskoaan hyvänä esimerkkinä ihmisestä, joka osaa priorisoida tehtävänsä ja suorittaa ne loppuun saakka päättämässään järjestyksessä. Sisko on ylpeä tuoreesta äidistä ja uskoo Collinsista tulevan aivan loistava äiti, mikä luultavasti tuleekin pitämään näillä näytöillä paikkansa.

This is what you call "Strong Priorities". Contractions 3 minutes apart and still takes her Psychology Test! You are going to be a great Mom baby sis!

Posted by Shanell Brinkley-Chapman on Thursday, November 12, 2015