Pikkujoulukausi alkaa: Raskasta Joulua -kiertue käynnistyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteinen Raskasta Joulua -kiertue käynnistyy Iisalmesta maanantaina 24. marraskuuta. Hevi- ja rock-muusikot jauhavat joululauluklassikot raskaan myllyn läpi ja päivittävät värssyt tähän päivään. Konserttikonseptista on kymmenessä vuodessa kasvanut rock-sukupolven uusi joulunajan perinne.

– Joululauluja on esitetty vuosikymmenet tietyllä, kenties hieman vanhahtavalla tavalla, ja Raskasta Joulua on vaihtoehto, joka tuo laulut lähemmäksi nykyihmistä. Meille kerrotaan, että konsertissamme käymisestä on tullut monille ihmisille yksi joulun tärkeimmistä traditioista, idean isä Erkka Korhonen kertoo.

Keikoilla esiintyvät vaihtuvat solistit: Tony Kakko, JP Leppäluoto, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Pasi Rantanen, Tommi ”Tuple” Salmela ja Kimmo Blom. Paikkakuntakohtainen solistijako löytyy Facebookista. Solistien esityksiä tahdittavat Erkka Korhonen, rumpali Mirka Rantanen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen ja kosketinsoittaja Vili Ollila. Espoon Barona Areenalla 18. joulukuuta joukkue vahvistuu vielä Nightwish ja Tarot -yhtyeistä tutuilla Marco Hietalalla ja Jarkko Aholalla.

Raskasta Joulua 2015 -kiertue:

24.11. Iisalmi, Eino-Säisä Sali
25.11. Kajaani, Kaukametsäsali
26.11. Kuhmo, Kuhmotalo
27.11. Kokkola, Snellman-Sali
28.11. Rovaniemi, Lappi Areena
29.11. Oulu, Madetojansali (kaksi konserttia)
30.11. Raahe, Raahesali
1.12. Ylivieska, Akustiikka (kaksi konserttia)
2.12. Savonlinna, Savonlinnasali
4.12. Turku, Logomo
5.12. Ilmajoki
7.12. Joensuu, Carelia-Sali
8.12. Varkaus, Warkaussali
9.12. Hämeenlinna, Verkatehdas
10.12. Mikkeli, Mikaeli
11.12. Jyväskylä, Paviljonki
12.12. Kuopio, Niiralan jäähalli
13.12. Pori, Promenadi-Sali
14.12. Lahti, Sibeliustalo
15.12. Kuusankoski, Kuusaasali
17.12. Lappeenranta
18.12. Espoo, Barona Areena
19.12. Tampere, Tähtiareena
20.12. Viking Line, Viking Grace (Turku)

 

Uusimmat