Selena Gomez myy miljoonalukaaliaan – tässä kelpaisi asua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn Waverly Placen velhot -lastenohjelman tähtenä julkkikseksi noussut Selena Gomez on sittemmin tehnyt uraa myös poptähtenä ja mallina. Viime aikoina Selena on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt hän myy hulppeaa lukaaliaan julkkisten suosimalla alueella.

Selena on asunut Calabasasin alueella monien muiden julkkisten tavoin miljoonien arvoisessa lukaalissa. Nyt Gomez on pannut talon myyntiin hulppealla 4,5 miljoonan dollarin hinnalla. Talossa on noin 800 neliötä ja siihen sisältyy päärakennuksen lisäksi myös vierastalo. Yhteensä makuuhuoneita on viisi ja kylpyhuoneita kuusi. Lisäksi talosta löytyy oma elokuvateatterihuone ja kuntosali sekä tietenkin suurikokoinen uima-allas.

Selena Gomez julkaisi taannoin tuoreen Revival-levynsä ja sittemmin hänet kiinnitettiin Netflixin uuteen 13 Reasons Why -televisiosarjaan, joka perustuu Jay Asherin suosittuun samannimiseen nuortenkirjaan. The Wrap -sivuston mukaan Selena Gomez nähdään sarjan pääroolissa, minkä lisäksi hän tulee toimimaan sen tuottajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash