Tuleva isoisä kuuli vauvauutiset – reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alexa Goolsby on julkaissut YouTube-kanavallaan hellyttävän videon siitä, miten hänen isänsä reagoi vauvauutisiin. Goolsby paljastaa videolla hauskan leikin avulla miehensä kanssa omille vanhemmilleen, että hän on raskaana ja hänen vanhemmistaan on tulossa isovanhemmat.

Pariskunta kertoo vauvauutiset Jimmy Fallonin kehittelemän Whisper Game -pelin avulla. Peliä pelataan niin, että arvaajat laittavat päähänsä korvakuulokkeet, joista soitetaan todella lujalla musiikkia. Heidän pitää arvata vastapuolella istuvien suun liikkeistä ja lukea heidän huuliltaan, mitä he yrittävät sanoa.

Goolsbyn mies toistaa tyttöystävänsä isälle lausetta: ”Sinusta on tulossa isoisä”, mutta miehellä on vaikeuksia arvata lausetta. Kun mies lopulta arvaa lauseen hän innostuu omasta onnistumisestaan. Sen jälkeen hän vasta ymmärtää, että hänestä on tulossa isoisä, mikä saa hänet niin riemastuttaviin onnenkyyneliin, että videota katsoessakin tulevan isoisän puolesta ei voi olla muuta kuin onnellinen.