Val Kilmer Facebookissa: Top Gun saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruisen ja Val Kilmerin tähdittämä Top Gun – Lentäjistä parhaat lukeutuu 80-luvun ikimuistoisimpiin menestyselokuviin. Hävittäjälentäjistä kertovan toimintaelokuvan jatko-osasta on huhuttu jo vuosikausia, mutta nyt huhut näyttävät saaneen vahvistuksen.

Nyt näyttelijä Val Kilmer on paljastanut Facebook-sivullaan, että Top Gun on viimein saamassa jatko-osan. Tähden mukaan hänelle tarjottiin roolia Top Gun 2 -elokuvassa, eikä hänen tarvinnut miettiä kahdesti ottaisiko roolin vastaan. Mies kertoi myös tuottaja Jerry Bruckheimerin ja näyttelijä Tom Cruisen palaavan menestyselokuvan jatko-osaan.

– Minulle tarjottiin juuri Top Gunin jatko-osaa. Vain harvoin voi sanoa ”kyllä” lukematta käsikirjoitusta, tähti kirjoitti.

Tähden Facebook-viesti sai monet luulemaan, että jatko-osassa mukana olisivat myös näyttelijä Gene Hackman ja ohjaaja Francis Ford Coppola. Kilmer kuitenkin selvensi myöhemmin tarkoittaneensa, että Top Gunin ohella kyseisten miesten mukanaolo olisivat sellaisia seikkoja, jotka saisivat hänet lähtemään mukaan elokuvaan lukematta käsikirjoitusta.

Toistaiseksi on epäselvää, kuka Top Gunin jatko-osan ohjaa ja ketä sen muissa rooleissa tullaan näkemään. Alkuperäisen elokuvan ohjaaja, Tony Scott, kuoli vuonna 2012.

I just got offered #topgun2 – not often you get to say "yes" without reading the script…"It's starring Gene…

Posted by Val Kilmer on Monday, November 16, 2015

Francis Coppola and Gene Jackman are examples of what an actor says "yes" to. They are not involved. So sorry for the misunderstanding.

Posted by Val Kilmer on Tuesday, November 17, 2015