Naisten intiimi kauneuskilpailu oli menestys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksileluja suunnitteleva ja valmistava yrittäjä Brian Sloan halusi kehittää miehille masturbointilelun, jossa olisi täydellinen vagina. Tämän vuoksi hän päätti järjestää maailman ensimmäisen kauneuskilpailun, jossa etsittiin kauneinta vaginaa.

Naiset ympäri maailmaa halusivat ottaa osaa kilpailuun, jonka voittaja tulisi saamaan 5.000 dollaria. Toiseksi tullut nainen saa sijoituksestaan 2.500 ja kolmas 1.250 dollaria. Kauneinta vaginaa sai äänestää verkossa Sloanin ottamien kuvien perusteella ja jokaisesta kolmesta parhaasta tehtiin muotit seksileluja varten.

Naiset ottivat kilpailuun innokkaana osaa, sillä he halusivat mielenkiinnosta olla mukana ja pitivät kilpailua lähinnä erikoisena kokeiluna. Yksi nainen oli ottanut kilpailuun osaa poikaystävän kehotuksesta hieman vastahakoisesti ja suostunutkin vasta muutaman drinkin jälkeen lopulta osallistumaan.