Kim Kardashian haluaa synnytyslahjan – miljoonan dollarin ökykaulapanta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on paljastanut sosiaalisessa mediassa, että hän haaveilee Lorraine Schwartzin timanttikorusta, jota hän lainasi koruliikkeeltä vieraillessaan 2014 Art + Film -gaalassa. Kardashian ihastui ylelliseen timanttikaulapantaan ja nyt hän toivoo sitä Kanyelta synnytyslahjaksi.

Daily Mail -lehden mukaan tähtösen lahjatoive on kaikkea muuta kuin vaatimaton, sillä kyseinen koru on arvoltaan noin miljoona dollaria. Kim on viime vuodesta lähtien käyttänyt toinen toistaan upeampia kaulapanta-koruja, mutta ilmeisesti Lorraine Schwartzin koru on ylitse muiden.

UsWeekly -lehden mukaan Kimin synnytys lähenee ja onkin arveltu, että lapsi syntyy etuajassa kiitospäivän tienoilla. Kardashianin raskaus on ollut erittäin vaikea ja synnytyksen on arveltu olevan tavanomaista vaarallisempi. On todennäköistä, että Kanye toteuttaa Kimin toiveen ja hän tulee saamaan haaveilemansa timanttikaulapannan perheenlisäyksen kunniaksi.