Mies narahti pettämisestä työmatkalla – vaimon kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

42-vuotias Laura sai aviomiehensä kiinni pettämisestä. Nainen päätti kostaa miehelle ja myydä heidän kotinsa sillä aikaa, kun mies on työmatkalla. Kun mies oli tullut takaisin, hän oli löytänyt vieraat asukkaat entisestä kodistaan.

Laura oli nähnyt hänen miehensä Craigin puhelimessa tekstiviestin, joka oli tullut New Yorkissa asuvalta naiselta. Craig oli ollut juuri lähdössä työmatkalle New Yorkiin, kun viestin kirjoittanut nainen oli luvannut vastaanottaa miehen kaupunkiin todella seksikkäästi.

Laura ei antanut miehensä aavistaa, että hän tietää toisesta naisesta. Craig oli palannut kahden viikon kuluttua Englantiin Nuneatonissa sijaitsevaan kotiinsa ja huomannut, että ei saa ovea auki.

Ovelle oli tullut vastaamaan noin 20-vuotias mies, jolloin Craig oli saanut kuulla, että Laura oli myynyt talon kuudelle opiskelijalle. Craig oli kommentoinut tilannetta Birmingham Mail -lehden mukaan tokaisemalla tämän olevan viimeinen kerta kun hän menee naimisiin italialaisen naisen kanssa.