Pikkutyttö piti jalkoja auton ikkunassa – motoristi kutitti moottoritiellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lapset pitävät varsinkin kesäisin jalkojaan ulkona auton ikkunoista, jotta ilmavirta tuulettaisi niitä mukavasti. Nyt eräs tällä tavalla toiminut pikkutyttö on saanut melkoisen yllätyksen, kun kesken ajelun joku kutitti hänen varpaitaan. Tilanne päätyi samalla myös videolle.

Kypäräkameralla varustettu moottoripyöräilijä huomasi tytön jalat eikä voinut vastustaa kiusausta ajaa henkilöauton viereen ja kutittaa jalkoja hieman. Videolla nähdään miten tyttö kutitukseen reagoi. Videolla on jo yli 3,6 miljoonaa katsojaa YouTubessa.

Videosta kertoi aiemmin Kesä!-verkkosivusto.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat