Lammen kiireisin äiti? Sorsaemolla on 16 poikasta – näyttävä etenemistapa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rochdalen kaupunginpuistossa vieraillut Mark Chrimes oli kiinnittänyt huomionsa erikoiseen näkyyn puiston ankkalammella. Pienen lammen poikki ui sorsaemo, jonka vanavedessä ui 16 pientä poikasta.

Chrimes otti emosta ja poikasista kuvia ja julkaisi ne netissä. Daily Mail -lehden mukaan huvittava luontokuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. 16 poikasen katrasta paimentava sorsaemo on poikinut empaattisen reaktion.

Mark Chrimesin mukaan sorsaemo oli kerännyt poikasensa koolle, ennen kuin se oli lähtenyt ”kuljettamaan” niitä lammen poikki. Voisi luulla, että sorsaemo on yksi puiston kiireisimmistä eläinäideistä. 16 poikasen silmällä pitäminen ei varmastikaan ole helppo tehtävä, etenkään silloin, jos on suurperheen yksinhuoltaja.