Tästä syystä naiset teeskentelevät orgasmejaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten on vaikeampaa saada orgasmi kuin miesten ja sanotaankin, että kaikki naiset ovat joskus elämänsä aikana teeskennelleet saavansa orgasmin. Elite Daily on julkaissut uuden videon, jossa naiset kertovat, minkä vuoksi he ovat teeskennelleet orgasmeja rakastellessaan kumppaninsa kanssa.

Naiset kertovat videolla, että orgasmeja teeskennellään kahdesta eri syystä. Nainen voi haluta miellyttää miestä ja esittää hänelle nauttivansa enemmän kuin nauttiikaan, jolloin antaa orgasmin ikään kuin lahjaksi. Toinen syy teeskentelemiseen on se, että nainen on väsynyt tai haluton ja tahtoo miehen lopettavan nopeammin.

Teeskenteleminen miehen mieliksi on naisten mukaan hyvin petollista, koska tällöin miehet luulevat oppineensa, mikä tuntuu naisesta hyvältä eivätkä he tule oikeasti oppimaan oman naisensa hyväilemistä koskaan. Naiset kertovat vihjeeksi miehille, että naisen nauttiessa todella kovaäänisesti hän luultavasti teeskentelee.