Tieraivoa Venäjällä: Kuskit nyrkkitappelussa keskellä tietä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi toisiinsa turhautunutta kuskia olivat aloittaneet nyrkkitappelun liikenteessä Tseljabinskissa, Venäjällä. Tilanne oli saanut alkunsa siitä, kun autoilijat olivat olleet vähällä törmätä toisiinsa. Miehet olivat pysähtyneet tien sivuun selvittelemään läheltä piti -tilannetta nyrkein.

Paikalla ollut autoilija pysähtyi tien sivuun kuvatakseen kuskien tappelemisen videolle. Molemmat kuskeista syyttivät toisiaan vaaratilanteesta. Kumpikaan heistä ei suostunut myöntämään olevansa väärässä.

Venäjällä kojelautakameroiden käyttö on suositeltavaa onnettomuustilanteiden varalta. Tälläkin kertaa tilanne oli todennäköisesti tallentunut jomman kumman ajoneuvon kameraan. Sen sijaan, että kuskit olisivat selvittäneet asiansa kuin aikuiset, olivat he sovitelleet asiaa väkivalloin. Hurjasta tilanteesta kuvattu video on julkaistu netissä.