Vastasyntyneen syntymämerkki hurmaa – sehän on selvä sydän!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa asuva tuore äiti Candice Johnson sai pienen vauvansa mukana sylin täydeltä uutta rakkautta. Rakkaudesta kertoo myös todella suloinen syntymämerkki, joka lapsella oli ollut oikeassa jalassaan.

Liam Bailey -nimen saanut poika syntyi sydämenmuotoisen syntymämerkin kanssa. 33-vuotias äiti on todella innoissaan poikavauvansa syntymämerkistä ja kommentoi sen olevan Metro-lehden mukaan todella ihana ja suloinen.

Äiti uskoo sydämenmuotoisen syntymämerkin kertovan myös siitä, että pojasta tulee jo teini-iässä todellinen tyttöjen hurmaaja. Liamin isoäiti oli myös todella heltynyt lapsenlapsensa syntymämerkistä.

Isoäiti on aina ollut sitä mieltä, että hän ei koskaan tulisi ottamaan tatuointia, mutta nyt hänen täytyy harkita uudelleen. Isoäiti aikoo mahdollisesti ottaa jalkaansa sydämenmuotoisen tatuoinnin, joka tulisi olemaan samanlainen ja samassa kohdassa kuin pojan syntymämerkki.