Täydellinen nainen bikineissä rannalla – vauhtia ei puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Eva Longoria meni taannoin huhujen mukan kihloihin poikaystävänsä Jose Antonio Bastonin kanssa. Longoria vahvisti osaltan huhuja julkaisemalla Instagramissa valokuvan nimettömässään olevasta uudesta sormuksesta. Nyt Eva on suunnannut rantalomalle.

Eva Longoria kuvattiin eilen Miami Beachilla, jossa hän vietti aktiivista rantapäivää yhdessä ystäviensä kanssa. Hän muun muassa pelasi pallopelejä vaaleanpunaisiin bikineihin sonnustautuneena.

Täydelliset naiset -hittisarjan tähti Eva Longoria ja Jose Antonio Baston suunnittelevat mahdollisesti parhaillaan häitä. Pariskunta ei ole virallisesti ilmoittanut olevansa kihloissa, mutta ovat kuvat osoitus siitä, että pari on ottanut edistysaskeleen suhteessaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash