Nainen herätti miehensä suuseksillä – ikävä yllätys seurasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies on julkaissut Redditissä tarinan siitä, miten hänen parisuhteensa kärsii tällä hetkellä siitä, että heidän kummankin päivärytmi on niin erilainen. Saadakseen kolme tuntia yhdessäoloa naisensa kanssa nainen herättää hänet kuudelta aamulla tullessaan töistä kotiin.

Mies kertoi olevansa aina todella uninen ensimmäisen tunnin ajan, minkä vuoksi hän oli vitsaillut, että tyttöystävä voisi herättää hänet joskus suihinotolla. Eräänä aamuna mies havahtui unestaan siihen, että mukava ja lämmin tunne alkoi virrata lantiosta alaraajoihin. Nainen oli päättänyt toteuttaa miehensä toiveen.

Mies oli unissaan rentoutunut niin perinpohjaisesti, että hän oli vahingossa alkanut virtsaamaan tyttöystävänsä suuhun. Lopulta mies oli herännyt siihen, kun hänen tyttöystävänsä oli sylkenyt hänen kasvoilleen suullisen virtsaa ja huutanut vihaisena. Nainen ei luultavasti tule antamaan miehelleen tällaista yllätystä enää koskaan.