Rattijuoppo harhautti poliiseja hätäpuhelulla – meni kerskumaan somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hayley Oates oli ollut New Jerseyssa juhlimassa ja ollut lähdössä kotiin autollaan. Hän halusi ajaa autolla humalassa, mutta välttyä rattijuopumustuomiolta, minkä vuoksi hän päätti juovuspäissään harhauttaa poliisia ja tehdä väärän ilmoituksen hätäkeskukseen.

Oates oli soittanut hätäkeskukseen varmistaakseen, että poliisit lähtevät pois hänen kotireittinsä varrelta. Nainen oli tehnyt väärän ilmoituksen ja kertonut lähistöllä tapahtuneesta pahoinpitelystä ja antanut virkailijalle keksittyjä tuntomerkkejä poliisia varten.

Poliisin mennessä paikalle he olivat huomanneet, että mitään pahoinpitelyä ei ollut tapahtunut, minkä valvontakameran nauhakin vielä varmisti. Nainen saatiin nopeasti kiinni hätäkeskukseen tehdyn puhelun avulla, minkä lisäksi hän oli vielä Huffington Post -lehden mukaan kerskunut poliisien huijaamisesta sosiaalisessa mediassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat