Ravintolaoppaan kuvasta somehitti – sukuelin vai naisen käsi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt brittiläisestä Solita Restaurants -ravintolaoppaasta peräisin oleva kuva, jossa nainen poseeraa komediaduo Chuckle Brothersin kanssa. Monet ovat nimittäin luulleet nopealla vilkaisulla näkevän kuvassa isokokoisen peniksen.

”Penis” näyttää seisovan kuvassa naisen pitelemässä cocktail-lasissa. Tosiasiassa kyse on naisen käsivarresta, jonka hänen hiuksensa ja kuvan valaistus saavat näyttämään todella epäilyttävältä. Kuvassa esiintyvä nainen, Jemima Campion, on Some News -sivuston mukaan samaan aikaan ärsyyntynyt ja innoissaan saamastaan huomiosta.

– Odotan sitä päivää, kun sadat ilmoitukset ja kaveripyynnöt eivät odota minua sosiaalisessa mediassa heti herätessäni, nainen kuvailee.