Ravintolaoppaan kuvasta somehitti – sukuelin vai naisen käsi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt brittiläisestä Solita Restaurants -ravintolaoppaasta peräisin oleva kuva, jossa nainen poseeraa komediaduo Chuckle Brothersin kanssa. Monet ovat nimittäin luulleet nopealla vilkaisulla näkevän kuvassa isokokoisen peniksen.

”Penis” näyttää seisovan kuvassa naisen pitelemässä cocktail-lasissa. Tosiasiassa kyse on naisen käsivarresta, jonka hänen hiuksensa ja kuvan valaistus saavat näyttämään todella epäilyttävältä. Kuvassa esiintyvä nainen, Jemima Campion, on Some News -sivuston mukaan samaan aikaan ärsyyntynyt ja innoissaan saamastaan huomiosta.

– Odotan sitä päivää, kun sadat ilmoitukset ja kaveripyynnöt eivät odota minua sosiaalisessa mediassa heti herätessäni, nainen kuvailee.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat