Lentomatkustajat kuvasivat UFO:n Nevadan autiomaan yllä

Viihdeuutiset · Annika Kela

American Airlines -lentoyhtiön matkustajat ovat nähneet lentonsa aikana selittämättömän näyn keskellä Nevadan aavikkoa. Lähellä Area 51 -aluetta näkyi valtava levy, jonka yllä leijui uiseita valoja. Silminnäkijät ovat ottaneet kuvia näkemästään ilmiöstä.

Daily Mail -lehden mukaan lentokone oli matkalla Kalifornian San Josesta Houstoniin, Teksasiin. Nimeltä mainitsematon mies raportoi näystä kuvineen Mutual UFO -verkoston tutkijoille. Miehen mukaan tilanne lentokoneessa oli omituinen, sillä monet matkustajista näkivät aavikolla olevan levyn, mutta kukaan heistä ei puhunut siitä mitään.

UFO Sightings Daily -sivuston tutkija Scott C Waring uskoo, että tunnistamaton lentävä esine on laskeutunut aavikolle. Waring tunnisti alueen, jossa suuri levy oli ja hänen arvionsa mukaan se oli noin 225 kilometrin päässä Area 51 -alueesta. Toistaiseksi aavikolla makaavalle lautaselle ei ole löytynyt selitystä.