Loistoidea lapsiperheisiin – oma kiipeilyseinä lastenhuoneeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten tulee antaa kiipeillä, temppuilla ja testata taitojaan. Aikuiset eivät voi suojella jälkikasvuaan kaikilta maailman vaaroilta, mutta he voivat antaa lapsilleen valmiudet selvitä niistä itse. Lapset oppivat yrityksen ja erehdyksen kautta.

Ipanat tarvitsevat aktiviteetteja. Aikuiset saattavat istuttaa lapset turhan usein television tai tablettikoneen ääreen, vaikka mukulat voisivat kirmata pihalla, kiipeillä huoneessaan tai osallistua aikuisten puuhasteluihin. Nyt netissä on esitelty malliesimerkki, kuinka lasta voi aktivoida kotioloissa.

EXTREME -Facebook-sivulla on julkaistu video, jolla esitellään lastenhuoneeseen rakennettu kiipeilyseinä. Videolla nähdään, kun pieni tyttö kiipeää katonrajaan turvavaljaissa. Ketterästi kipuava kimuli on varmasti innoissaan omasta kiipeilyseinästään, eikä lapsella ole putoamisen vaaraa vastapainona olevan kanisterin vuoksi. Tässäpä aktivointi-ideaa moneen kotiin ja perheeseen.

Genius.

Posted by EXTREME on Monday, November 23, 2015