Adelen henkivartija on entinen Mister Europe – naisfanit käyvät kuumana!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias laulaja ja lauluntekijä Adele nousi nopeasti kansainväliseksi tähdeksi. Nykyään huippusuosittu artisti ei saa faneilta tai paparazzeilta luultavasti missään rauhaa, minkä vuoksi naisella onkin mukanaan lähes aina oma henkivartija.

Henkivartijaksi ei olekaan kelvannut ihan kuka tahansa vaan Adelea on palkattu suojelemaan todella komea Peter Van der Veen. Peter on Metro-lehden mukaan toiminut Adelen lisäksi muidenkin suosittujen laulajattarien rinnalla, ja suojellut muun muassa Lady Gagaa ja Iggy Azalea.

Peter on ollut aikoinaan kehonrakentaja ja voittanut myös Mr Europe -kilpailun vuonna 2005. Mies on varmasti todella pätevä työssään, mutta monet saattavat epäillä laulajattarien palkkaaman Peterin suosion johtuvan myös osaksi ulkoisista tekijöistä.