Kim Kardashian turvautui poppakonsteihin: ”Vauvani on perätilassa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Synnytykseen valmistautuva realitytähti Kim Kardashian on paljastanut turvautuneensa poppakonsteihin, jotta hän saisi vauvansa kääntymään ympäri hänen vatsassaan. Tähtönen on ollut huolestunut siitä, että hänen vauvansa on perätilassa ja laskettu aika alkaa lähentyä.

Kim kertoi blogissaan, että hän haluaisi synnyttää lapsensa alateitse, mutta se ei onnistu, ellei vauva käänny pää alaspäin. Kardashian ei halua keisarileikkausta, joten hän on yrittänyt monia erilaisia konsteja kääntääkseen vauvansa ympäri.

Daily Mail -lehden mukaan Kim on yrittänyt kaikkensa, jotta hän saisi vauvansa käännähtämään ympäri. Nainen on käynyt muun muassa akupunktiossa ja hypnoosissa ja sen lisäksi hän on maannut pää alaspäin.

Kardashian tunnusti testanneensa myös muita metodeja, jotka ovat toimineet muilla äideillä. Ainakaan toistaiseksi erikoisimmatkaan keinot eivät ole tepsineet ja voi olla, että neitokainen joutuu turvautumaan asiassa pian lääkäreiden apuun.