Video paljasti: Lentokentän työntekijät heittelivät matkalaukkuja kilpaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Josen lentokentällä työskentelevät matkatavaroiden käsittelijät ovat käyttäytyneet tyrmistyttävän epäammattimaisella tavalla. Työntekijät olivat nimittäin alkaneet kisata siitä, kuka kykenee heittämään ruumaan menevän matkalaukun pisimmälle.

Tilanne on tallentunut lentokentän valvontakameraan. Southwest Airlines -lentoyhtiön työntekijät vuotivat videon nettiin julkaisemalla sen Facebookissa. Videosta nousi Yhdysvalloissa kohu. KPIX 5 -sivuston mukaan lentokentällä käynnistettiin asiasta tutkinta ja selvisi, että videolla esiintyneet työntekijät olivat Alaska Airlines -lentoyhtiön työntekijöitä.

Alaska Airlines on myöntänyt tapauksen ja pyytänyt sitä julkisesti anteeksi. Lentoyhtiön edustaja kertoi, että työntekijät olivat heitelleet omaa matkalaukkuaan, joka oli täytetty aikakausilehdillä. Yhtiö on tuominnut työntekijöidensä kisaamisen ja vakuuttaa, että vastaavia tapauksia ei tule tapahtumaan tulevaisuudessa.