Lindsay Lohan: ”Kodittomille Hermesin 1 500 dollarin vilttejä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lindsay Lohan on kiitospäivän kynnyksellä muistuttanut ihmisiä hyväntekeväisyyden ja lahjojen antamisen ilosta. Tähtönen on julkaissut Instagramissa kuvan Hermés-luksusliikkeen näyteikkunasta, jossa on pehmeän ja lämpimän näköinen huopa.

Kuvan tekstissä Lohan kehoittaa ihmisiä ostamaan Hermésin vilttejä niitä tarvitseville, kuten kodittomille. Vaikka kaunottaren teko on ollut pohjimmiltaan hyväsydäminen ovat ihmiset ihmetelleet sitä, miksi Lindsay kehottaisi ihmisiä ostamaan 1.525 dollarin arvoisia ökyhuopia.

Monet ovat sitä mieltä, että 1.500 dollarilla voisi tarjoa kodittomille paljon enemmän kuin yhden huovan. Daily Mail -lehden mukaan Lindsayn kuva on aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa, mutta hänen ajatuksensa on kuitenkin ymmärretty. Avun tarpeessa olevia ihmisiä on paljon ja pienetkin lahjoitukset heidän hyväkseen ovat aina tervetulleita.