Nettiraivo oksettavasta ravintola-ateriasta – eläviä hiirenpoikasia!

Ohhoh! · Annika Kela

Kiinan Guangdongissa sijaitsevassa ravintolassa asioinut kaveriporukka oli päättänyt testata yhtä ravintolan erikoisuuksista. Elävistä hiirenpoikasista koostuva ateria tunnetaan Kiinassa nimellä San Zhi Er, joka tarkoittaa suomeksi kolmea vinkaisua.

Kaverukset ovat kuvanneet videon aterian valmistamisesta ja sen syömisestä. Lautaselle asetellut vastasyntyneet jyrsijänpoikaset olivat elossa, kun mies dippasi niitä soijakastikkeeseen. Ruokailijat söivät poikaset elävältä.

People’s Daily Online -sivuston mukaan hiirenpoikasista koostuvat ateriat eivät kuulu perinteiseen kiinalaiseen ruokakulttuuriin, mutta aterioita tarjoillaan muutamissa ravintoloissa.

Videot elävistä poikasista lautasella on saanut monet länsimaalaiset katsojat voimaan pahoin. Etenkin poikasten elävältä syöminen puistattaa monia. Youtubessa julkastuilla videoilla ei onneksi näytetä sitä, kun ruokailijat pureksivat ruokansa.