Uskomaton näky: Mies taiteili pihapuusta silmiähivelevän teoksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kaadetaan vuosittain valtava määrä pihapuita, jotka ovat joskus hyvinkin suurikokoisia. Suomen ilmastossa vain harva puu kasvaa kuitenkin niin paksuksi, että täällä voitaisiin toteuttaa samanlainen huikea tempaus kuin nettivideossa on nyt nähty.

Videolla nähdään miten moottorisahataituri ei katkaisekaan puuta perinteiseen tapaan juuresta ja pilko polttopuiksi. Sen sijaan mies loihtii puusta uskomattoman upean taideteoksen, jossa kolme pesukarhua ja kettu kiipeilevät puun oksilla. Useampikin ohikulkija tulee varmasti hieraisemaan silmiään tämän puun ohi ajaessaan.

دروسـت کـردنـی پـەیـکـەر لـە دار

دروسـت کـردنـی پـەیـکـەر لـە دار بەشـێـوازێـکـی زۆر سـەرنـج ڕاکـێـش

Julkaissut Kurdsat Broadcasting Corporation 25. marraskuuta 2015

Katso video tästä.