Turistin päässä kasvoi valtava toukka – tätä tuliaista et halua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaismies Simon on tuonut ikävän tuliaisen kotiinsa palattuaan lomamatkaltaan Panamasta. Miehen päähän oli nimittäin pesinyt loiskärpänen. Simonin kauhuksi toukkaa ei voitu poistaa heti, vaan hänen oli odoteltava toukan kasvamista muutamia viikkoja.

Odottelulla varmistettiin se, että se saataisiin turvallisesti kokonaisena ulos ihon alta. Daily Mail -lehden mukaan lomasta oli kulunut kuukausi, kun toukka oli valmis poistettavaksi. Yököttävä projekti on julkaistu netissä videon muodossa. Hoitoalalla työskentelevä nainen auttoi Simonia tehtävässä. Katso kuva toukasta tästä.

Hän puhdisti miehen päässä olevan patin ja sitten hän tarttui pinsetteihin. Nainen onnistui tarttumaan toukasta kiinni ja hän veti loisen ulos Simonin päästä. Pinseteissä oleva toukka oli valtava. Videota kuvanneet ystävykset huusivat kauhistuneina näkemästään näystä. Simonin onneksi operaatio onnistui ja toukka onnistuttiin poistamaan päästä yhdessä osassa.