Fallout-pelisarjalle oma nimikko-olut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositut Fallout-pelit ovat olleet viime aikoina kovasti otsikoissa pelisarjan neljännen osan merkeissä. Nyt Fallout-faneilla on mahdollisuus nauttia pelien maailmanlopun jälkeisistä tunnelmista myös oluen muodossa.

Bethesda-peliyhtiö on ryhtynyt yhteistyöhön tanskalaisen Carlsberg-panimon kanssa tuodakseen markkinoille virallisen Fallout-oluen. Olutta myydään Amazon UK -verkkokaupassa 12 pullon pakkauksissa 30 punnan, eli hieman yli 40 euron hintaan.

Fallout-olutta kuvaillaan kukkaistuoksuiseksi olueksi, joka ei juurikaan herätä mielikuvia tuhon jälkeisestä joutomaasta. Mallasjuomasta pääsevät ainakin toistaiseksi nauttimaan vain Iso-Britanniassa asuvat. Amazon UK -verkkokauppa ei nimittäin toimita olutta saarivaltion ulkopuolelle.