Koirasusi ryhtyi emoksi kissanpennulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien eläinten äidinvaistot heräävät, kun ne näkevät lähellä orvon huolenpitoa tarvitsevan poikasen. Vaikka pikkuinen olisi täysin eri lajia, saattaa saalistettavasta tullakin pedolle huollettava. Nyt videolla nähdään yksi tapaus, jossa koiran ja suden risteytys huolehtii pienestä kissasta.

Videolla nähdään siperianhuskyn ja suden risteytys, joka on alkanut huolehtimaan pienestä kissanpennusta. Koirasusi ja kissa makoilevat sulassa sovussa yhteisessä aitauksessaan ulkona. Kissanpentu kiinnostuu lähestyvästä ihmisestä ja alkaa kävelemään kameraa kohti kauemmas koirasudesta.

Kissanpentu ehtii kävellä vasta muutaman metrin päähän, kun koirasusi jo päättääkin, että pentu on liian kaukana. Koirasusi hakee kissanpennun takaisin makoilemaan kanssaan ja kantaa kissaa äidillisesti suussaan. Tästä parivaljakosta tulee luultavasti vielä elinikäiset kaverukset toisilleen.