Poika maksoi vanhempiensa velat pois – kyyneleitä ei voitu pidätellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlantilainen Ian Harrison on ilahduttanut vanhempiaan ajattelevaisella lahjalla. Äitinsä syntymäpäivien kunniaksi mies oli maksanut heidän velkansa pois. Hän paljasti asian askartelemallaan kortilla.

Daily Mail -lehden mukaan velka oli suuruudeltaan noin 7.115 euroa. Ian oli saanut vanhempiensa luottoyhtiöltä kirjeen, jossa kerrottiin, että velka oli kuitattu. Harrison oli liimannut ilmoituksen äitinsä syntymäpäiväkorttiin. Mies on kuvannut videolle hetken, jolloin hänen vanhemmilleen paljastui totuus lahjasta.

Ian oli kirjoittanut korttiin, että hän halusi kiittää vanhempiaan pohjattomasta rakkaudesta ja tuesta, jota hän on vanhemmiltaan saanut. Kun äiti luki kortin, loksahti hänen suunsa auki ihmetyksestä. Sitten tunteet ottivat vallan ja perheenäiti alkoi itkeä vuolaasti onnesta. Myös isä herkistyi kyyneliin. Poika oli tehnyt uskomattoman sydämellisen teon ja reaktiot olivat sen mukaisia.