Siivoushullu kotiäiti kiteytettiin – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koomikko Chris Fleming on naurattanut ihmisiä ympäri maailmaa hulvattomilla kotiäiti-imitaatiollaan. Mies on julkaissut useita parodiavideoita, joissa on pääosassa Gayle-niminen hyperaktiivinen kotiäiti.

Gaylea esittävä Chris Fleming on julkaissut äskettäin videon perheenäidin siivousurakasta. Ylisuorittava ja stressaantunut Gayle vaahtoaa videolla perheenjäsenilleen kodin sotkuisuudesta. Perheenäiti oli kutsunut vieraita kylään ja ennen sitä koti oli siivottava lattiasta kattoon.

Urakka kuitenkin osoittautuu pian mahdottomaksi Gaylen esittämien vaatimusten vuoksi. Nainen nimittäin totesi, ettei hän kehtaa esitellä vieraille kotiaan, jossa näkyy elämisen merkkejä. Gayle halusi hankkiutua eroon sohvista, sillä hän ei halunnut vieraiden tietävän, että heidän kodissaan istutaan. Nainen oli saada hermoromahduksen asioista, joihin harva ihmisistä edes kiinnittää huomiota. Video osoittaa, että täydellisen kotiäidin arki on täynnä haasteita.