Mies piti koirilleen puhuttelun – reaktiot paljastivat syylliset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on julkaissut netissä videon, jossa hän tervehtii tekopirteällä tavalla pahantekoon syyllistyneitä perheenjäseniä. Miehelle oli selvinnyt, että hänen koiransa Missy ja Laydie olivat repineet hänen collegehousunsa riekaleiksi sillä välin, kun mies oli ollut poissa.

Videolla omistaja halusi osoittaa, että koirat ymmärsivät hänen puhettaan. Hän tervehti molempia koiria iloisesti ja silitti niitä. Kesken ilomielisen jutustelun mies kysyi koirilta, kuka oli repinyt hänen lempihousunsa.

Kuin salamaniskusta koiriat livahtivat tiehensä. Molempien koirien hännät olivat koipien välissä ja he vilkaisivat omistajaansa anteeksipyytävästi. Ei ollut epäselvyyttä siitä, etteivätkö koirat olisi tienneet mistä oli kyse.