Orankivauva hylättiin pahvilaatikossa kuolemaan – sitten kohtalo astui kuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihminen on maailmanhistorian vaarallisin eläin, todetaan. Maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin karmaisevia tarinoita siitä miten ilkeitä ihmiset voivat olla eläimille. Ajoittain tapauksilla on onneksi onnellinen loppu, kuten Gita-orangin tapauksessa Indonesian Borneolla.

Ihmiset löysivät viisikuukautisen orankivauvan hylättynä aurinkoon kuolemaan. Toisin kuitenkin kävi, sillä sivulliset löysivät pahvilaatikossa makaavan jo kuolemaa tekevän orankipienokaisen. Löytäjät toimittivat Giton eläinklinikalle, jossa se yllätti kaikki toipumalla ainakin fyysisesti ennalleen.

Orangin vakavaa nestehukkaa ja aliravitsemusta hoidettiin tipalla samaan aikaan, kun koppuraksi kovettunutta ihoa pehmitettiin kookosrasvalla. Aluksi Gito ei kyennyt liikkumaan saati istumaan, mutta hiljalleen sen kunto alkoi kohentua. Nyt se on terve ja energiaa täynnä oleva vauhdikas orankipienokainen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash