Adriana Lima paljasti huippuseksikkäät vahakurvit – ei voinut olla koskematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Adriana Lima sai taannoin nettivideollaan aikaan valtaisan kohun. Kaunotar nimittäin osoitti videolla vahingossa tukeaan turkkilaiselle terroristiryhmälle, kun hänet harhautettiin näyttämään ryhmän käsimerkkiä. Sittemmin kohu laantui, ja nyt Lima on saanut upean kunnianosoituksen.

Eilen Adriana Lima sai nimittäin kunnian paljastaa häntä itseään esittävä vahanukke Madame Tussaudin vahakabinetissa New Yorkissa. Ilmeisesti nuken kanssa oli tehty hyvää työtä, sillä Lima ei kyennyt pitämään näppejään erossa itseään esittävästä vahaversiosta.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt Adriana Lima toimi vuosina 2003 ja 2009 myös Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Kaunotar on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash