Länsi-Savo: Sotaveteraani Hannes Hynönen on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Linnanjuhlien ylivoimaisesti suosituin osallistuja oli sotaveteraani Hannes Hynönen, joka hurmasi olemuksellaan ja kertomuksillaan niin miehet kuin naiset. Nyt Länsi-Savo kertoi suru-uutisen, jonka mukaan Hynönen on menehtynyt 102-vuotiaana.

– Isämme Hannes Hynönen nukkui rauhallisesti pois aamukahvin jälkeen kello 08.30 maanantaina 30. marraskuuta 2015, Hynösen perhe kertoi lehdelle.

Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati jakoi tänä vuonna Hannes Hynöselle elämäntyöpalkinnon. Ammatiltaan Hynönen oli maanviljelijä. Hänen valloittava persoonansa ja positiivinen asenteensa tekivät vaikutuksen myös palkintoraatiin.

– Kunnioitettavan ikänsä aikana Hynönen seurasi useita yhteiskunnallisia ja teknologisia muutoksia: hyviä ja huonoja aikoja. Asenteensa sotaveteraani halusi pitää aina positiivisena. Hynösen hersyvä huumori, helmeilevä nauru ja elämäniloisuus olivat tarttuvia, raati perusteli elämäntyöpalkintoa.

Julkaisu käyttäjältä Elastinen.