3,5 miljoonan Koenigsegg romuttui kaiteeseen

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluautojen maailman kuninkuusluokkaan lukeutuva Koenigsegg Agera R on miljoonien autoharrastajien päiväuni. Kiinan Chongqingissa ikuistetut valokuvat lienevät kuin suolaa haavoihin, sillä sikäläinen ökyautoilija romutti Koenigsegginsä lunastuskuntoon törmäämällä sillä moottoritien kaiteeseen.

Sunnuntaiaamuna tapahtuneessa rajussa onnettomuudessa Koenigsegg muuttui silmänräpäyksessä romuraudaksi. NetEase-lehden mukaan silminnäkijät kertoivat kuljettajan istuneen autossa vielä kun autoa tultiin hakemaan pois parin tunnin kuluttua onnettomuudesta. Hän ei loukkaantunut vakavasti. Kiinassa Koenigsegg Agera R -auton hinta on 26,5 miljoonaa juania, eli noin 3,5 miljoonaa euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat