3,5 miljoonan Koenigsegg romuttui kaiteeseen

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluautojen maailman kuninkuusluokkaan lukeutuva Koenigsegg Agera R on miljoonien autoharrastajien päiväuni. Kiinan Chongqingissa ikuistetut valokuvat lienevät kuin suolaa haavoihin, sillä sikäläinen ökyautoilija romutti Koenigsegginsä lunastuskuntoon törmäämällä sillä moottoritien kaiteeseen.

Sunnuntaiaamuna tapahtuneessa rajussa onnettomuudessa Koenigsegg muuttui silmänräpäyksessä romuraudaksi. NetEase-lehden mukaan silminnäkijät kertoivat kuljettajan istuneen autossa vielä kun autoa tultiin hakemaan pois parin tunnin kuluttua onnettomuudesta. Hän ei loukkaantunut vakavasti. Kiinassa Koenigsegg Agera R -auton hinta on 26,5 miljoonaa juania, eli noin 3,5 miljoonaa euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash