Miehen jalkoväliin kasvoi jalkapallon kokoinen tyrä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lääkäreitä välttelevä marokkolaismies on elänyt 12 vuotta jalkoväliin kasvaneen tyrän kanssa. 65-vuotiasta miestä oli alkanut vaivata tyrä yli kymmenen vuotta sitten, mutta hän ei halunnut hakeutua sen vuoksi sairaalaan. Niinpä hän sinnitteli vaivansa kanssa, kunnes tyrä paisui valtavaksi.

Mies hakeutui lopulta sairaalaan Rabatissa, Marokossa. Lääkärit olivat kauhistuneita nähdessään miehen tyrän, sillä se oli suuruudeltaan jalkapallon kokoinen. Lääkärit ja tutkijat ovat julkaisseet miehen tyrään liittyvää aineistoa Journal of Medical Reports -ammattijulkaisussa.

Raporteista käy ilmi, että tyrän halkaisija oli 30 senttiä. Lääkärit suorittivat miehelle leikkauksen ja hän on toipunut siitä. Marokkolaismies on ensimmäistä kertaa 12 vuoteen päässyt liikkumaan ilman kiusallista vaivaansa. Mies oli onnekas, että hänen vaivansa kyettiin parantamaan. Lääkärit muistuttavat, että vastaavissa tilanteissa lääkäriin olisi hakeuduttava heti.