Murtovaras paloi hengiltä murtokohteensa savupiipussa

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina maailmalta on kantautunut tietoja paristakin tapauksesta, joissa murtovaras on ilmeisesti kuvitellut olevansa fiksu keksiessään tavan päästä taloon sisään rikkomatta ovia tai ikkunoita. Myöhemmin heidät on kuitenkin löydetty kuolleena savupiipuista.

Tuorein poikkeuksellisen traaginen tapaus sattui viikonloppuna Yhdysvaltojen Kaliforniassa, jossa 19-vuotias nuori mies oli yrittänyt murtautua asuntoon Huronin kaupungissa. Hän oli jäänyt jumiin savupiippuun, mutta onnistui pysyttelemään siellä hengissä jonkin aikaa.

Asukkaat eivät tienneet savupiipun sisällä jumissa olevasta teinipojasta, joten he sytyttivät takkaan tulen. Murtovaras ryhtyi huutamaan apua, mutta se oli jo myöhäistä. Poika kuoli savuun ja palovammoihin ennen kuin tuli ehdittiin sammuttaa ja palokunta ehti paikalle purkamaan savupiippua pojan pelastamiseksi.

Splash
Splash