Nainen teippasi koiran kuonon kiinni – tuomittiin vankilaan eläinrääkkäyksestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookissa kiersi viikonloppuna nettiraivoa kylvänyt kuva koirasta, jonka kuono oli teipattu ilmastointiteipillä kiinni. Kuvan ottanut Katie Brown kirjoitti julkaisun yhteyteen, että näin käy koiralle, joka ei pidä suutaan kiinni. Nyt naista odottaa vankeusrangaistus.

Pohjois-Carolinassa asuva Katie Brown, oikealta nimeltään Katharine F. Lemansky, on aiheuttanut suurta raivoa eläintenystävien keskuudessa. Poliisit tiedottavat, että he ovat aloittaneet Facebook-kuvan perusteella tutkinnan, eikä netinkäyttäjien kannata enää ilmoittaa siitä heille erikseen. Lemansky sai koiran kuonon teippaamisesta sakot, ja häntä saattaa odottaa jopa 150 päivän vankeusrangaistus, Town of Cary uutisoi.

Kuva julkaistiin viime viikon perjantaina. Eläinsuojeluviranomaiset ovat tehneet tarkastuskäynnin Lemanskyn kotiin ja todenneet, että naisella on kaksi erinomaisesti hoidettua koiraa. He eivät näe syytä eläinten poistamiseen omistajltaan. Viranomaiset painottavat, että teipattu koira voi ulkoisesti hyvin, eikä sen kuonosta ole irronnut teipin poistamisen yhteydessä karvoja.