Tom of Finland -elokuva saa ensi-iltansa 2017

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taiteilijanimellä Tom of Finland tunnetusta suomalaisesta kuvataiteilija Touko Laaksosesta kertova elokuva Tom of Finland saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 24. helmikuuta 2017. Elokuvan ohjaa Dome Karukoski ja tuottaa Helsinki-filmi.

– Tämän tärkeän elokuvan myötä Finnkinon teatterilevitys palaa kotimaisten elokuvien levittäjäksi viiden vuoden tauon jälkeen. Olemme erityisen ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä valtakunnan ykköstekijöiden, Dome Karukosken ja Aleksi Bardyn kanssa, Finnkinon teatterilevityksen levityspäällikkö Mika Nieminen kertoo.

Tom of Finland on elokuva miehestä, jonka taide muutti maailmaa.

– Touko Laaksonen oli taiteessaan vapauden, rohkeuden, ilon ja sananvapauden puolestapuhuja. On upeaa tehdä yhteistyötä sellaisten ihmisten ja tahojen kanssa, jotka ymmärtävät Tomin taiteen arvon ja merkityksen, toteaa elokuvan ohjaaja Dome Karukoski.