Frasier-tähti myy luksuskartanoaan – kuin lomakohde!

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Frasier-tähti Kelsey Grammerin ex-vaimo Camille Grammer on viime aikoina saavuttanut julkisuutta tähdittämällä Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Kotirouva esiintyy usein edukseen punaisella matolla ja uimarannoilla osin silikonirintojensa ansiosta.

Nyt Kelseyn ja Camillen aikoinaan yhdessä hankkima luksuskartano on myynnissä. Serra Retreat Malibua myydään parhaillaan 13 miljoonalla dollarilla. Talossa on valtavan tontin lisäksi muun muassa neljä makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Sisä- ja ulkoalueet ovat niin tilavia, että ne muistuttavat yksityisasunnon sijaan luksushotellia.

Camille ja Kelsey Grammer olivat naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2011 muun muassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia. Nykyään Kelsey Grammer on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash