Talvimaisema kuin sadusta – oletko nähnyt kauniimpaa?

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiina yhdistetään yleensä ilmansaasteisiin, joista esimerkiksi Pekingin alue kärsii juuri parhaillaan historiallisen rajusti. Kyseessä on kuitenkin valtava maa, johon mahtuu monenlaisia maisemia. Nyt eräs niistä ihastuttaa verkossa.

China Railway High-Speed, eli CRH, on julkistanut silmiähivelevän kauniita valokuvia talvimaisemasta, jossa juna kiitää lumivalkeassa maisemassa aprikoosipuiden siimeksessä. Taustalla siintää kaiken lisäksi maailmankuulu Kiinan muuri.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat