Murtosarja Tampereen keskustassa – poliisi etsii tätä miestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella tehtiin viime yönä murtosarja aivan kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevaan Kehräsaaren liiketaloon. Useiden yritysten tiloihin oli päästy murtautumalla ikkunan läpi. Talon sisällä toimistosta toimistoon oli lisäksi siirrytty rikkomalla voimaa käyttäen kokonaisia ovia.

Tampereen poliisi pyytää nyt havaintoja tekijästä, joka tallentui valvontakameroille. Noin 30-40 vuotias mies oli pukeutunut Adidaksen tummanviolettiin paitaan ja hupulliseen liiviin, lippalakkiin, farkuihin ja Niken lenkkareihin. Miehellä oli mukanaan sorkkarauta.

Tiedot miehen liikkeistä tai henkilöllisyydestä voi soittaa Sisä-Suomen Poliisilaitokselle numeroon 0295 440 131.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi