Viikonlopun hittilaji – olutjooga näyttää tältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olutta ja joogaa yhdistää ainakin rentouttava ja stressiä poistava vaikutus. Oluella vaikutus tosin ilmenee hieman nopeammin. Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt hauska mies, jossa mies yhdistää joogamaisen notkeat liikkeet ja oluen juonnin.

Youtubessa jaetulla videolla tavataan 60-vuotias mies, joka väitti lapsipuolilleen voivansa asettaa oluttuopin päänsä päälle ja juoda sen käyttämättä lainkaan käsiään. Luonnollisesti lapset uskoivat isäpuolensa puhuvan palturia, kunnes mies toteutti väitteensä.

Isäpuoli osoittaa uskomattomia tasapainotaitoja pitelemällä tuoppia otsallaan. Tämän jälkeen hän suorittaa hämmäsyttävän liikesarjan, ja juo lopulta tuopin käyttämättä lainkaan käsiään. Tähän tuskin pystyisivät monet kovimmistakaan joogeista.